Η Εταιρεία

Clean Fighters

Η νεοσύστατη εταιρεία Clean Fighters Services εξειδικεύεται στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης κτιρίων, παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. 

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας οικοδομεί τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες και αναδεικνύει το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρέχοντάς μας βασικό πλεονέκτημα.

 

Στην Clean Fighters Services το ανθρώπινο δυναμικό ως βασικός παράγοντας για μια άριστη συνεργασία -αποτελείται από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Covid-19

Η εταιρεία τηρεί αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας για τον covid-19. Οι υπηρεσίες μας προσυπογράφουν στα νέα δεδομένα με υπευθυνότητα, υιοθετώντας νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ενόψει της πανδημίας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι ασφαλισμένο στα εκ νόμου προβλεπόμενα ασφαλιστικά ταμεία.

Eco Friendly

Επίσης, με βασικό μας γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος στην Clean Fighters Services δίνουμε προτεραιότητα στην επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, έτσι ώστε να είναι πάντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.